Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błąd w grze

Lamzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Otóż dziś sobie ściągnąłem Vindictus i chciałem sobie zagrac.Gra się załadowała,wybrałem postac,i tu nagle ten błąd.

Dodam jeszcze że mam 1gb ramu,2x karta graficzna radeon 9550 i procek 2,4ghz

Proszę o pomoc bo bardzo chce zagrac.Dla tego , który napisze i jego rozwiązanie mi pomoże będzie limit + i 5

Edytowane przez Lamzioo
Opublikowano

Masz internet na kabelku czy ruter a może live box . wg musisz zablokować porty ale przed tym uruchom grę bez antywirusów i żadnych skype gg itd .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

weź w google wpisz zablokowanie portów i zablokuj lub poprostu na internecie nie wiem co masz ruter czy cos i zablokuj porty i powinno nie lagować

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Przeinstaluj sterowniki? Czasem radeony się z nami droczą, wiem bo sam mam radeona. ;d

Jeśli masz najnowsze to spróbuj ze starszymi. Albo jak masz taką opcje looknij jakie sterowniki zainstalował ci windows 7, bo siódemka instaluje je automatycznie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg